Despre hartăHarta online a serviciilor naționale destinate imigranților reprezintă o inițiativă a Centrului de Documentare şi Cercetare în Domeniul Integrării Imigranților (CDCDI) din cadrul Asociației Române pentru Promovarea Sănătății, realizată prin proiectul EMINET – Dezvoltarea unei rețele de organizații active în domeniul migrației, implementat împreună cu Academia de Advocacy - Timișoara și Centrul de Cercetare și Comunicare Interculturală - Iași.


Harta serviciilor naționale destinate imigranților este un instrument care răspunde nevoii de informare și orientare în sistemul instituțional a străinilor care vin în România sau care sunt deja aici. Scopul hărții este de a puncta atât serviciile publice esențiale pentru participarea migranților în societatea românească, cât și serviciile oferite de organizațiile neguvernamentale, centralizate pe județe.


Harta se adresează în primul rând migranților, dar și profesioniștilor care lucrează cu aceștia din instituțiile publice, angajaților organizațiilor neguvernamentale și factorilor de decizie politică.


Harta are un format interactiv: organizațiile neguvernamentale și instituțiile care oferă servicii imigranților din România sunt rugate să verifice informațiile disponibile pe acest website și să le completeze sau modifice în așa fel încât să corespundă cât mai bine cu situația reală.


Dacă organizația sau instituția dvs. oferă servicii pentru imigranți care nu se regăsesc pe harta online sau informațiile disponibile sunt incomplete sau neactualizate, vă rugăm să le completați direct pe site, accesând http://harta.cdcdi.ro/index.php?module=map&action=add sau să ne transmiteți un email la adresa office@cdcdi.ro.
Proiect co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă.
Pentru mai multe informații despre Programul de Cooperare Elvețiano-Român accesați: www.swiss-contribution.ro și www.swiss-contribution.admin.ch/romania
Acest website nu reflectă neapărat poziția oficială a guvernului elvețian. Responsabilitatea pentru conținutul acestuia este asumată în întregime de Centrul de Documentare şi Cercetare în Domeniul Integrării Imigranţilor
This website does not necessarily reflect the position of the Swiss government. Responsibility for its content lies entirely with the Research and Information Center on Immigrant Integration.