Fundația ICAR

Nume organizaţie* Fundația ICAR
Judet* București
Localitate* Municipiul București
Tip organizaţie* Organizație neguvernamentală
Adresa sediului organizaţiei* Bulevardul Unirii nr.70, Bloc J5 sector 3, București
Persoana de contact Camelia Doru
Telefon fix 021-321.22.21
Fax  021-327.54.74
Email* icar@icarfoundation.ro
Website http://www.icarfoundation.ro/
Servicii oferite Anul 2017

Centrul Regional de Integrare Timișoara
1: Creșterea nivelului de integrare socială a BP și a RTT din Regiunea 5, prin dezvoltarea și susținerea unor programe de integrare individualizate precum și accesul acestora la servicii sociale complexe.

2: Dezvoltarea și consolidarea rețelelor de suport locale interinstituționale pentru facilitarea integrării BP și a RTT, în judetele: Bihor, Arad, Timiș, Caraș Severin, Hunedoara și Mehedinți.

3: Creșterea gradului de implicare a membrilor reprezentativi din comunitățile de străini precum și creerea și consolidarea unor retele de voluntari locali în vederea integrării BP și a RTT, în județele: Bihor, Arad, Timiș, Caraș Severin, Hunedoara și Mehedinți.

Servicii de sănătate pentru îmbunătățirea condițiilor de primire și ședere ale solicitanților de azil din România (în următoarele Centrele de cazare și proceduri aflate în subordinea Inspectoratului General pentru Imigrări: București, Rădăuți, Șomcuta Mare)
Grup ţinta Cetățeni străini din state terțe
Solicitanți de azil
Persoane cu o formă de protecție
Arie acoperire Regional, vă rugăm specificați : Suceava; Rădăuți
Proiect co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă.
Pentru mai multe informații despre Programul de Cooperare Elvețiano-Român accesați: www.swiss-contribution.ro și www.swiss-contribution.admin.ch/romania
Acest website nu reflectă neapărat poziția oficială a guvernului elvețian. Responsabilitatea pentru conținutul acestuia este asumată în întregime de Centrul de Documentare şi Cercetare în Domeniul Integrării Imigranţilor
This website does not necessarily reflect the position of the Swiss government. Responsibility for its content lies entirely with the Research and Information Center on Immigrant Integration.